Terug naar 10Age7 pagina


Koffieconcert voor Haiti was een succes

woensdag 20 april 2011

Alle harten van tienerclub 10Age7 kloppen weer op een normale, rustige snelheid !
Na weken van hard werken, was het zondag 10 april dan eindelijk zo ver! Alles ging zoals het gepland was! De tieners hebben dan ook een hoop complimenten gehad. Het lekkers was heerlijk ,de muziekstukken waren zo mooi gespeeld en sloten mooi op het thema aan, er werd goed meegezongen en er was een mooie overzichtelijke powerpointpresentatie.
Er werden klassieke stukken gespeeld, maar ook moderne songs. De muziekinstrumenten waren ook gevarieerd: blokfluit, gitaar, vleugel, dwarsfluit, hoorn en zelfs het grote kerkorgel werd bespeeld door een tiener van 10age7. Dit jaar werden er zelfs digitale opname gemaakt van het gehele concert, zodat er een CD van gemaakt kan worden.
Het geld is na afloop gelijk geteld en de teller staat op een bedrag van bijna € 700,00  en dat is dan alleen nog maar van de collecte tijdens het concert, de consumpties en de verkoop van de zelfgemaakte kaarten tot op heden toe (nog 2 weken te gaan). Ook de opbrengst van de Cd’s,  die nog besteld  kunnen worden voor € 5,00 per stuk (via: tenage7@hotmail.comDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ) is nog niet helemaal bekend. Uiteindelijk zal dan op een fantastische mooi bedrag worden uitgekomen!
10age7 bedankt iedereen die, op wat voor manier dan ook, heeft meegeholpen.