Leerkrachtdeel

Dit onderdeel van de site is speciaal bestemd voor de leerkracht. De site is in principe ontworpen voor leerlingen van de bovenbouw (groep 6,7 en 8) Op de site zullen de leerlingen verschillende wetenswaardigheden over het menselijk lichaam kunnen vinden. Van ieder onderdeel is er een test te vinden onderaan de pagina die de leerlingen bezoeken. Daarnaast is er nog een "grote" test af te leggen waarin alle verschillende onderdelen nog eens aan bod komen.

 

Het is niet te doen om alle verschilende onderdelen van het menselijk lichaam te behandelen. Dit is, ons inziens, te complex en het zou tot een onoverzichtelijk geheel kunnen leiden. Daarom hebben we gekozen voor een kleinere opzet waarin de belangrijkste onderdelen van het menselijk lichaam aan bod komen.

 

Onderaan deze pagina treft u de knop: WERKBLAD aan. Onder deze knop bevindt zich een werkblad welke u uit kunt printen. Dit werkblad kan dan worden gebruikt door de leerlingen terwijl ze over de site surfen. Daarnaast is er een knop: ANTWOORDVEL Zowel bij het werkblad als het antwoordvel zal er zich een nieuw venster openen. Bij dit venster klikt u dan op afdrukken waarna het werkblad of het antwoordvel zal worden afgedrukt op uw printer.

 

Als laatste treft u de knop: DOELEN aan waarin we de doelstelling van deze educatieve site nog eens uiteenzetten. Ook in dit geval zal er zich een nieuw venster openen.

 

Wij wensen u en de leerlingen veel plezier en succes met het doorlopen van deze site. Voor vragen en opmerkingen verwijzen wij u naar het emailadres dat u vindt door hier te klikken.

 

Met vriendelijke groeten,

Jessica Vos

Veronique Renting

Judith Engelbarts

Roy Wielens