De Katten   

 

De Katten van The Gang. Ze kunnen het prima vinden met de fretten en de hond. Ze hebben een eigen speelkamer met planken aan de muur. Dus mochten ze genoeg krijgen van de andere huisdieren kunnen ze zich hoog en droog terug trekken. Bambi, Wammes, Hobbit en Dexter de katten van The Gang

 

 

 

Bambi

 


(Bambi, 4 jaar)

 

Bambi is de dame van de Gangkatten. En een echte dame, zij voelt zich dan ook ver boven ieder ander Ganglid verheven. Bambi is zoals u kunt zien een rode poes. Een echte kattenkop. Ze is wel enorm aanhalig en mag graag op schoot liggen, maar natuurlijk alleen als het haar uitkomt. Fretten vind ze best, zolang ze haar maar met rust laten. Spelen is ook wel leuk, maar alleen als het mevrouw uitkomt.

 

 

Wammes


(Wammes 3 jaar)

 

Wammes is de onbetwiste leider van The Gang. Wat hij zegt gebeurd ook, zo niet, dan schroomt hij niet om even duidelijk te maken wie hier nou eigenlijk de leider is. Maar onze Macho heeft een klein hartje. Hij mag graag bij de hond liggen, of kruipt gezellig bij de fretten in de kooi. Wammes is ook een echte schootkat. Bij wildvreemde mensen wil hij op schoot liggen, aandacht is alles.

 

 

Hobbit


(Hobbit 3 jaar)


Hobbit is de domoor van The Gang. Als er iets misgaat in huis, is Hobbit nooit ver ervan verwijdert. Maar Hobbit is een enorme goedzak. De fretten kunnen alles met hem uithalen, hij vind het best, mijn nichtje (5) en mijn neefje (3) zeulen met hem door het huis, hij vind het best, vreemde mensen willen hem aanhalen, hij vind het best. Kortom, een domme kat met een gouden hart.

 

 

Dexter

 

Hier ziet u het laaste lid van The gang, Dexter. Zoals u ziet heb ikwat met rode katten :o). Op deze foto is hij  7 week oud. Veel te jong nog om bij zijn moeder weg te zijn. Maar degene die het nestje met kittens had, moest ze zo snel mogenlijk kwijt. Dus een goede vriendin van me, Jessica,  heeft toen de verzorging overgenomen. Dexter kwam bij ons wonen. In het begin wisten de katten van The Gang niet zo goed wat ze nu met dat kleine ding aanmoesten. Zeker Wammes vond het helemaal niet zo geslaagd. Ging deze kat zijn leiderschap overnemen?? Tot mijn verbazing, heeft Queen Bambi de kleine Dexter 1 dag geobserveerd, waarna ze had beslist dat dit kleintje geen gevaar opleverde. Ze deed net alsof hij er altijd al geweest was. De andere 2 deden er iets langer over, maar ook zij hebben hem nu helemaal geaccepteerd. De fretten echter is een verhaal apart. De meesten negeren hem, zoals ze ook met de andre katten doen. Maar mijn Terrible Four maaken hun naam weer waar. Je ziet ze gewoon denken. "Dit zou een fret kunnen weten dus, KILL en ATTACK!" In het begin was Dexter nog veel te klein om een gevecht aan te gaan met ze. Ik heb geen twijfel dat het over een weekje of was, als Dexter nog groter is, geen enkel probleem meer zal zijn. Dexter zal dan van zich af bijten en The Terrible Four zal zich wel 2 maal bedenken voordat ze hem aanvallen.   


(Dexter bijna 1 jaar oud)

 

Dexter Update
31th juli 2002

Dexter is nu zo goed als volwassen. The Terrible four zijn nu geen enkel probleem meer, ik verdenk hem er zelfs van dat hij zich bij die bende heeft aangesloten. Dexter is geen grote kat, zoals de andere 3, maar hij heeft meer dan genoeg energie. Dat heeft hem bijna zijn rug gekost. Hij kwam naar me toe gekropen, met zijn achterpoten onder zich gevouwen. Ik dacht eerst dat hij problemen had om op de bak te gaan. Een bezoekje aan de Dierenarts bracht echter naar boven dat hij zijn rug goed verdraaid had. Hij kreeg medicijnen en zou dezelfde avond nog een stuk beter moeten lopen. Dat deed hij natuurlijk niet. Het kost hem 2 dagen, maar gelukkig is hij nu weer zijn vervelende  zelf. Fretten pesten, knuffelen met Paddy en proberen het leiderschap van Wammes over te nemen, zonder enig sucses overigens.. *grijns*..  

 

 

Hobbit, Wammes en Bambi worden 3 jaar in april 2001. Dexer is geboren op 27 november 2001.

 

Terugkeren naar de inhoudsopgave


Laatste wijziging gemaakt op 31 juli 2002 door © Yvonne Brouwer
lijst is gemaakt door Michelle Murray
Fotolijstjes zijn gemaakt door FerretGirl

 


THE FELINE WEBRING site is owned by Yvonne Brouwer.

Want to join the ring? Click here for info .

This
BratCats Ring
site is owned by
Yvonne and The Gang.

Want to join the ring?
Click here for
info.

[ Next | Skip Next | Previous | Next 5 Sites | Random Site | List Sites ]